Högsta kvalitet med full sporbarhet

Produktionen av Green Box prefabricerade badrum sker på ett standardiserat och effektivt sätt och med omfattande hänsyn till miljön. Vi anpassar kontinuerligt våra processer så att du alltid kan vara säker på att få ett väl förberett projekt från början till slut. Det kräver en modern produktion som är tekniskt avancerad.

På Green Box sker allt digitalt. Vi utför kvalitetskontroll av dina badrum under kontrollerade förhållanden och med hjälp av den senaste tekniken och metoderna. Vartenda badrum kvalitetskontrolleras flera gånger under produktionen. Dessutom gör alla produktionsmedarbetare löpande egenkontroller.

Det innebär att du kan vara säker på att få högsta kvalitet och full spårbarhet.

Vår kvalitetssäkring registreras digitalt i ett system som alla inblandade projektparter har tillgång till både under och efter genomförandeprocessen. Detta ger dig full överblick och möjlighet att följa med hela vägen i produktionen av dina badrum.

”Som byggherre får du tillgång till alla ritningsdokument och utrustningslistor för det enskilda badrummet via vårt digitaliserade kvalitetssäkringssystem. Det är till stor hjälp för fastighetsförvaltningen vid drift och underhåll av badrummet.”

 

Kenneth Nygaard, Försäljningschef, Green Box A/S

All dokumentation på ett ställe

Varje byggprojekt är förenat med omfattande krav på dokumentation. Vi har därför gjort det enkelt för dig och samlat all dokumentation om våra prefabricerade badrum på ett enda ställe. Här är det lättillgängligt via en QR-kod.

Via en QR-kod kan du följa kvalitetskontrollen och dokumentationen av varje badrum från början till slut. Det omfattar bl.a.

 

  • Ritningar för det enskilda badrummet som visar hur rör och kabeldragningar är gjorda.
  • Förteckningar över utrustning med tillhörande VVS-nummer, kakeltyper, fogfärger och uppgift om materialtillverkare.
  • Du kan till och med hitta en lista med detaljer om kabeltyper och längder i vårt system om du behöver göra ett byte senare.

Vill du veta mer om 

Framtidens badrum för din byggnation?

Vi har samlat det viktigaste om prefabricerade badrum från Green Box.

Läs om alla fördelar, den innovativa konstruktionen, materialen, produktionen, vårt ansvar gentemot miljön och mycket annat.

KONTAKTA OSS

DIN LEVERANTÖR AV PREFABRICERADE BADRUM

VI STÅR REDO ATT GE DIG RÅD

Om du har några frågor eller behöver vägledning är du alltid välkommen att kontakta oss.

Som experter på prefabricerade badrum erbjuder vi kompetent rådgivning som kan hjälpa dig att skapa den bästa badrumslösningen till ditt projekt.

Vi ser fram emot att höra av dig.