Jobb och karriär

Är du vår nya kollega?

Karriärmöjligheter

Bli en del av Green Box-teamet

Green Box är ett företag i snabb utveckling och vi har stora ambitioner för framtiden. Vi sysselsätter idag ca 150 medarbetare på vårt danska huvudkontor och produktion i staden Aulum mellan Herning och Holstebro, men vi är alltid på jakt efter nya, kompetenta kollegor.

På den här sidan kan du följa när vi lägger ut lediga tjänster. Vi söker regelbundet både utbildade och outbildade kollegor inom måleriyrket, kakelmurare, VVS, elektriker, snickare och ventilation. Om du ser en tjänst som matchar dina kvalifikationer – och om du vill bli en del av ett engagerat och kvalitetsmedvetet team bakom framtidens badrum – skicka in din ansökan via formuläret längst ner på sidan.

Om du inte hittar exakt det du söker är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till oss.

Bli lärling

Börja karriären på Green Box

Letar du efter en lärlingsplats? Och vill du börja din karriär i ett innovativt och snabbväxande tillverkningsföretag? Då kan Green Box vara något för dig. Våra medarbetare omfattar många olika yrkesgrupper, så det finns flera möjligheter till lärlingsutbildning både inom vår administration och i produktionen.

På Green Box erbjuder vi lärlingsplatser under hela utbildningen inom följande yrken:

  • Administration
  • Industrioperatör
  • Industrioperatör (produktivitet)
  • Teknisk designer – industriell produktion

Dessutom är vi godkända för lärlingsutbildningar med korttidsavtal. En lärlingsutbildning med korttidsavtal är en möjlighet att skräddarsy din utbildning med praktikplatser spridda över flera spännande företag. På Green Box kan vi erbjuda lärlingsplatser med korttidsavtal för dig som är under utbildning som:

  • Byggnadsmålare
  • Murare
  • Snickare

Vill du höra mer om möjligheterna att bli lärling på Green Box? Skriv till oss på info@greenbox.dk eller skicka in en ansökan via formuläret längst ner på sidan. Vi ser fram emot att höra av dig.

”Green Box är ett trevlig ställe att vara på. Jag får arbeta självständigt med mina projekt. Under de första en och en halv månaderna på Green Box har jag lärt mig mer än under hela min tid på skolan.”

 

Konstantin Polishevcych, Lärling i teknisk design, Green Box A/S

Möt konstantin

En ny karriär som teknisk designer

37-åriga Konstantin är född och uppvuxen i Ukraina, där han är utbildad lantbrukare. För 10 år sedan flyttade han till Danmark och fortsatte sin karriär inom lantbruket som djurskötare på en minkfarm.

Men så småningom började han få lust att prova något nytt och lära sig något annorlunda. Under tiden på lantbruksutbildningen hade han fått smaka på 3D-teckning, vilket Konstantin upptäckte att han var riktigt bra på. Och så var det kul. Därför hoppade han på en ny utbildning som teknisk designer.

Bara en månad in på sin första grundkurs gick Konstantin och resten av hans klass på en rundtur i Green Box, och det var början på en ny värld av prefabricerade badrum och användning av ritverktyg i praktiken.

I början av 2024 stämplade Konstantin in för sin första dag som lärling för teknisk design på Green Box.

Som lärling i designateljén på Green Box är Konstantin idag involverad i det dagliga arbetet med att ta fram produktionsritningar för aktuella projekt, och här finns även möjlighet att arbeta självständigt med ansvar för egna projekt.

”Det är fantastiskt att få lära sig och prova på nya saker i livet. Jag är glad över den möjligheten. Och jag har redan lärt mig mer på Green Box än under min tid på skolan.

Varje projekt är unikt, så det krävs en del för att förstå hur ritningarna passar ihop. Men jag känner att jag redan frågar mycket mindre och börjar dra nytta av mina egna erfarenheter när nya projekt kommer in. Det är jag stolt över”, säger Konstantin.

Drömmen för framtiden är ett jobb som teknisk designer – och det får gärna vara på Green Box.

”Green Box är en trevlig arbetsplats att vara på, och när jag är klar med min utbildning kommer jag att känna till allt om produkterna, processerna och ritverktygen”, avslutar Konstantin.

Om du vill bli Konstantins nya kollega är du välkommen att skicka in en ansökan till oss.

Aulum milen

Den extra milen för unga på arbetsmarknaden

Green Box är en del av näringslivsgemenskapen Aulum Milen.

Aulum Milen syftar till att gå en extra mil för unga som av olika anledningar har svårt att få in en fot på arbetslivet och för att integrera dem på arbetsmarknaden med trivsel, trygghet och rätt stöd i fokus.

I företagsgemenskapen kan vi tillsammans se till att unga får den bästa upplevelsen av arbetslivet, skapa ett nätverk för sparringpartner och inte minst att de har möjlighet att välja mellan olika organisationer, beroende på sin förmåga och intressen.

Gemenskapen har skapats i samarbete med ungdomsrådgivningen i Herning kommun och består av företagen:

AUBO, Nettoline A/S, Midtjysk Albyg A/S, Aulum Fritidscenter, Green Box A/S och HORN Bordplader A/S.

Skicka in din

Ansökan til oss

Vi vill alltid gärna höra från engagerade och passionerade människor som vill bidra till att säkerställa hög kvalitet genom alla processer. Om du är en av dem, skicka gärna in en spontanansökan.

Det kan vara allt från att du är utbildad målare, kakelmurare, rörmokare, elektriker, snickare och inom ventilation eller så har du ingen utbildning än. Eller kanske något helt annat. Det viktigaste är att du har modet och viljan att lära dig nya saker och kan vara en del av ett team.

Hos oss får du en arbetsplats som präglas av dynamik och engagemang och där säkerhet och kvalitet är av största vikt. Vi är passionerade kring det vi gör och lägger stor vikt vid att varje dag sätta den högsta och grönaste standarden för prefabricerade badrum för byggprojekt.

Hos oss blir du en del av ett starkt team som tar ansvar för varandra och för gemenskapen.

Vem är du?

Som medarbetare på Green Box är det viktigt att du är:

  • Stabil och kan ingå i ett team
  • Målinriktad i ditt arbete och tar ansvar
  • Flexibel
  • Nyfiken på att lära sig nya saker och våga utvecklas
  • Kvalitetsmedveten

Låter det som något för dig?

Skicka då in din ansökan via formuläret eller till job@greenbox.dk – Vi ser fram emot att höra av dig!

Choose FilesNo Files ChosenAccepted file types: jpg, jpeg, jpe, gif, txt, asc, c, cc, h, srt, pdf, doc, docx. Max. file size: 1 MB